Cream of asparagus soup


Répondre

Cream of asparagus soup

Comment on recipe : www.aftouch-cuisine.com/recipe/cream-of-asparagus-soup-4.htm

what is the difference beetween the french asaparagus soup and normal asparagus soup

Répondre

Answer to dakshina

The disclosed recipe is just a standard very simple asparagus soup recipe ; I do not think this is a "French" soup ; this is just the way some people prepare it in France and I do not think it is a special (French or anormal) recipe so I am not sure I understand your question

Répondre

I injoyed the food

I tasted french wine and french bread and
it was very nice food from nikita

Répondre

I LOVE FRENCH FOOD!

i absolutly adore french food my favourite so far is ratatoille

Répondre

Answer to misbah

Hi Misbah
Where are you from ? Your name sounds (to me but I am not a linguist)Persian or so.
I assume that the movie "Ratatouille" may have had some impact on your taste (teasing you !): if you did not so far, try the ratatouille recipe that is on this site : it is a great one and "bon appétit !"

Laissez un commentaire ou une photo

A propos de nous

AFTouch cuisine a été créé en 2005 par ivan Couet, vite rejoint par le chef étoilé Patrick Asfaux AFTouch cuisine devenu une référence en matiére de gastronomie plus de 70 millions de personnes é travers le monde ont déja visité ce site. Parmi eux de nombreux professionnels s'imspirent réguliérement de nos recettes.

Aujourd'hui c'est plus de 2500 recettes exclusives, des dizaines de milliers de commentaires et de questions sur notre forum et l'aventure continue...

L'équipe

Couet Ivan
Créateur du site, developpeur informatique et passionné de gastronomie. Couet Ivan
Asfaux Patrick
Chef étoilé, désirant avant tout transmettre toute son expérience é celles et ceux qui le souhaite. Asfaux Patrick
Dubarry stéphane
Epicurien, puits de savoir intarrissable dans tous ce qui touche é l'histoire de notre terroir et ses acteurs. Dubarry stéphane

Informations

  • Questions fréquentes
  • Contatez-nous
  • Mentions légales
  • Condition d'utilisation

Gardons le contact

Inscrivez-vous à notre newsletter et recevez notre lettre hebdomadaire.